Káva Strong Espresso Blend
Tmavší pražení | Chuťový profil: Hořký, čokoládový | Nulová kyselost
Detailní popis produktu
Představte si šálek kávy, který vás každé ráno probudí svou silnou a intenzivní chutí. Směs Strong vám přinese dokonalou rovnováhu mezi jemností a plnou intenzitou, která se rozplyne na jazyku.
Každý šálek vás zahřeje a dodá sílu, abyste mohli čelit výzvám dne.
Chuťový profil Silná chuť, plné tělo, hořká čokoláda
Země původu Indie + Brazílie
Směs Indie (robusta) 20% + Brazílie (arabika) 80%
Slovo pražiče Davida
"Tuto směs jsem připravil pro ty, kteří preferují silnější kávu s výraznou aromatickou hloubkou, která může mít i mírně oříškové a kořeněné podtóny.
Míchám ji z arabiky (80%) a robusty (20%). Jde o takzvaný „post blend“, kdy se jednotlivé složky nejprve upraží a až poté namíchají. Pro tuto směs jsem zvolil tmavší stupeň pražení, abych docílil nulové kyselosti, hutného těla a vyšší hořkosti".
Jak je čerstvá a jak dlouho vydrží?
Zrnkovou kávu pražíme každý týden. Balíme ji do recyklovatelných plastových sáčků se zipem a jednocestným ventilem. Ten umožňuje vytlačit ze sáčků vzduch a zabraňuje tak kávě oxidovat. Kávu doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců od data pražení. Sáček otevřete až těsně před přípravou, poté ho pomocí zipu znovu pečlivě uzavřete. Skladujte v pokojové teplotě.
V případě, že si zvolíte doručení do Zásilkovny, nebo kurýrem na adresu, pošleme vám zrnka ještě v přepravním kartonovém obalu.
O pražírně kávy Mohaji
Pražíme pro vás od roku 2015, kdy se v jeden okamžik sešli Monika, Hanz a Jirka se stejným nápadem "pojďme dělat dobrou kávu“. Dnes vedou pražírnu David s Jirkou, které skvěle doplňuje Katka a zbytek týmu.
O každé zrnko u nás v Kostelci nad Labem pečujeme s maximální pozorností, abyste si i vy svou kávovou chvilku užili s chutí a radostí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zrnková káva |
---|---|
Kyselost: | Nulová |
Stupeň pražení: | Tmavší - na espresso |
Charakteristika: | Hořká silná chuť |
Země původu: | Brazílie, Indie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.