Káva Vánoční směs
Střední pražení | Chuťový profil: Sladký, čokoládové-oříškový | Nulová kyselost
Detailní popis produktu
Nádech čokolády a karamelu, který dodává na sladkosti a jemnosti. Příprava této kávy se pro vás stane rituálem, který umocní kouzlo vánočního období. Její vůně je neodolatelná a provoní všechny příjemné okamžiky s rodinou a přáteli.
Chuťový profil: Plné tělo, čokoláda, hnědý cukr, sladkost sušeného ovoce
Země původu: Nicaragua + Brazílie + Honduras
Slovo pražiče Davida
„ Blíží se čas adventu a tak jsem jako každý rok připravil vaši oblíbenou vánoční směs.
Káva je pražená na střední stupeň tak, aby vynikla její sladkost a jemnost. Vybíral jsem odrůdy káv z různých regionů, abych vytvořil harmonický a komplexní chuťový profil. Jde o takzvaný post blend, což znamená, že se jednotlivé kávy nejdříve upraží a až poté smíchají.“
Jak je čerstvá a jak dlouho vydrží?
Zrnkovou kávu pražíme každý týden. Balíme ji do recyklovatelných plastových sáčků se zipem a jednocestným ventilem. Ten umožňuje vytlačit ze sáčků vzduch a zabraňuje tak kávě oxidovat. Kávu doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců od data pražení. Sáček otevřete až těsně před přípravou, poté ho pomocí zipu znovu pečlivě uzavřete. Skladujte v pokojové teplotě.
V případě, že si zvolíte doručení do Zásilkovny, nebo kurýrem na adresu, pošleme vám zrnka ještě v přepravním kartonovém obalu.
O pražírně kávy Mohaji
Pražíme pro vás od roku 2015, kdy se v jeden okamžik sešli Monika, Hanz a Jirka se stejným nápadem "pojďme dělat dobrou kávu“. Dnes vedou pražírnu David s Jirkou, které skvěle doplňuje Katka a zbytek týmu.
O každé zrnko u nás v Kostelci nad Labem pečujeme s maximální pozorností, abyste si i vy svou kávovou chvilku užili s chutí a radostí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Naše kávy |
---|---|
Kyselost: | Nulová |
Stupeň pražení: | Tmavší - na espresso |
Charakteristika: | Sladší chuť, Plná intenzivní chuť, Jemně oříšková, Čokoláda |
Země původu: | Nicaragua, Brazílie, Honduras |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.