Káva Láskomáj směs
Střední pražení | Chuťový profil: Květiny, čokoláda, sušené ovoce | Nízká kyselost
Detailní popis produktu
Prvomájová směs, jemná jako jarní vánek, provoněná tóny květin, čokolády a sušeného ovoce. Ideální pro chvíle ve dvou (nejen) pod rozkvetlou třešní. Tato směs vznikla na oslavu jara a všech smyslů, které káva umí probudit. Dopřejte si šálek, který pohladí na duši. Láskomáj je tu jen na chvíli!
Země původu: Brazílie + Rwanda + Honduras
Slovo pražiče Davida
“Každý rok, když se příroda probouzí a ve vzduchu je cítit jaro, přichází čas na něco výjimečného. A tak jsem se rozhodl vytvořit směs k poctě Prvnímu máji. Jemná, voňavá, s chutí rozkvetlé zahrady a dotekem čokoládového pokušení. Není těžká ani kyselá - je akorát.
Zvolil jsem pro ni kávu z Rwandy, která jí dává příjemné květinové tóny, Brazílie, která dělá čokoládový základ a Hondurasu, který má hutnost a sladký nádech sušeného ovoce. Ať už si ji připravíte jako espresso nebo filtrovanou kávu, přenese vás na chvíli pod rozkvetlou třešeň.
Láskomáj je tu jen na omezenou dobu. A přesně tak to má být. Jaro netrvá věčně!"
Jak je čerstvá a jak dlouho vydrží?
Zrnkovou kávu pražíme každý týden. Balíme ji do recyklovatelných plastových sáčků se zipem a jednocestným ventilem. Ten umožňuje vytlačit ze sáčků vzduch a zabraňuje tak kávě oxidovat. Kávu doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců od data pražení. Sáček otevřete až těsně před přípravou, poté ho pomocí zipu znovu pečlivě uzavřete. Skladujte v pokojové teplotě.
V případě, že si zvolíte doručení do Zásilkovny, nebo kurýrem na adresu, pošleme vám zrnka ještě v přepravním kartonovém obalu.
O pražírně kávy Mohaji
Pražíme pro vás od roku 2015, kdy se v jeden okamžik sešli Monika, Hanz a Jirka se stejným nápadem "pojďme dělat dobrou kávu“. Dnes vedou pražírnu David s Jirkou, které skvěle doplňuje Katka a zbytek týmu.
O každé zrnko u nás v Kostelci nad Labem pečujeme s maximální pozorností, abyste si i vy svou kávovou chvilku užili s chutí a radostí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.